Terhi 445 C
4 490 €

Terhi 445 C


4 490 €

Styrpulpetsversionen Terhi 445 C är en rikligare utrustad båt än syskonmodellen 445. Som standardutrustning ingår, förutom styrpulpeten, även vindruta med räcke, sidoräcken samt knapar. Mittbänken, som kan vikas upp och placeras över sidoförvaringen på babord sida, möjliggör säkrare rörelse ombord. Båten är som gjord för förbindelsebruk, fiske och kortare utflykter. 

Be om offertIntroduktion

Den ekonomiska allroundbåten

Terhi 445 C, utrustad med styrpulpet, är den mer utvecklade syskonmodellen till Terhi 445. Som standard ingår förutom styrpulpeten bland annat vindrutan med vindruteräcke, sidoräcken och knapar. Den som vill ha ut mer sportighet och bärkapacitet ur sin 445 C kan installera en utombordare på t.o.m. 30 hk på akterspegeln, utan att mista det minsta av säkerheten ombord.

Liksom standardmodellen är även Terhi 445 C en praktisk och ekonomisk allroundbåt som passar till och med en större familj. Båten har väldigt funktionell interiör med mycket fri durkyta, och liksom hos Terhi 445 så har durken en anti-slip yta för att hindra slintande och göra rörelse ombord tryggare även i blötare före.

Behändiga lösningar

Båtens mittbänk, som går att vika upp, möjliggör bättre rörelsefrihet ombord samt gör det enklare att lasta i och ur båten – samtidigt som den ger möjlighet till mer sittplats vid behov.
Låsbar förvaring av tillbehör och personliga attiraljer finns både i fören och under akterbänken. Därtill finns tre öppna lådor för förtöjningslinor, en i fören och två i aktern. Du kan även låsa fast årorna (fås som tillbehör) längs med babordssidan.

Terhi 445 C -modellen lanserades inför säsongen 2014-2015 och den är väldigt stabil och går mjukt. Akterut kan installeras en upp till 30 hk:s utombordare, som för denna modell bör vara med lång rigglängd. 445 C kan även ros, ifall åror införskaffas (tillbehör). Båten är regnlänsande och C-modellen har en elektronisk länspump som standard. Båten kommer utrustad med allt det nödvändiga, men med hjälp av tilläggsutrustning ur den vältäckande tillbehörslistan kan du skräddarsy din 445 C så den passar just ditt användningssyfte.

Terhi 445 C är ett bra val t.ex. för förbindelser till och från stugan eller för nöjesturer till havs. Lägg till en targabåge (tillbehör) med spöhållare så har du plötsligt den perfekta fiskebåten.

Terhi 445 C


Terhi 445 C

Längd
445 cm
Bredd
185 cm
Vikt
280 kg
Antal personer
C5 / D7
Motor
20-30 hk
Max. rekommenderad vikt på motorn
100 kg
Godkännande
CE - C/D
Akterspegelns höjd
Lång
Längd på styrkabel
2,7 m
Längd på reglagekabel
Självlänsande
Osänkbar
Skrov
ABS
Styrpulpet
Standard
Räcken
HST / standard
Flytmaterial
Polyurethane
Däck
ABS
Vindruta
Akryl / standard
Stäng
Stäng