Terhi Nordic 6020
4 290 €

Terhi Nordic 6020


4 290 €

En favoritmodell bland fiskare. Nordic 6020 är en trygg och säker motorbåt som passar för båtfarare av olika åldrar. Fiskare hyllar Nordic 6020 för dess stora öppna durkyta vilket gör att man tryggt och säkert kan röra sig i båten under fisket. Båten har även en fisksump som standard. Passar även som förbindelse- eller stugbåt.

Be om offert


Introduktion

Hyllad av fiskare

Terhi Nordic 6020 C har blivit något av fiskarnas favoritbåt. Den är en förmånlig och trygg fiskebåt som tål väder och vind. Denna sjösäkra båt, som är släkt med skärgårdsfiskarnas favorit fiskebåtstyp, har uppmärksammats speciellt för dess höga fribord och exceptionella stabilitet, vilket gör det ytterst tryggt för båtfarare i alla åldrar att röra sig ombord på båten. Detta gör även Nordic 6020 till en optimal båt för förbindelser till och från stugan.

Nordic 6020:s mittbänk går vid behov att vika ur vägen, vilket möjliggör mer öppen durkyta som gör det tryggare att röra sig omkring i båten under fiske eller enklare att t.ex. transportera större packning. För fiskefångsten finns i båten en fisksump (standardutrustning), och båtens sidor har på basen av fiskarnas önskemål lämnats osmyckade.

Terhi Nordic 6020 behöver förhållandevis lite maskineffekt och den är behaglig att köra på ett brett hastighetsområde. På akterspegeln passar en utombordare med lång rigglängd. Båten kan såklart även ros med åror som fås som tillbehör. Nordic 6020 har en välfungerande regnläns, men den kan även utrustas med en elektronisk länspump (tillbehör). Klokt placerade handtag ger alla passagerare ännu bättre trygghetskänsla ombord, och båten kommer dessutom utrustad med badstege. 

Terhi Nordic 6020


Terhi Nordic 6020

Längd
462 cm
Bredd
187 cm
Vikt
225 kg
Antal personer
5
Motor
rekommendation 10-15 hk (max. 30 hk)
Max. rekommenderad vikt på motorn
80 kg
Godkännande
CE/C
Akterspegelns höjd
Lång
Självlänsande
Osänkbar
Skrov
ABS
Styrpulpet
Tillbehör
Räcken
HST / tillbehör
Flytmaterial
Polyurethane
Däck
ABS
Vindruta
Akryl / tillbehör
  • Badstege (justerbar)
  • Beredskap för navigationljus
  • Fisksump
  • Knapar 4st.
  • Låsbara förvaringsurtymmen 3st.
  • Regnvattenlänsande
  • Relingslist i gummi
  • Terhi-öskar
Stäng
Stäng