Båtskötsel och reparation

Terhibåtens hållbara skal av ABS-plast tål ytterst hårda slag och stötar, men ibland kan även de starkasta och mest tåliga material få ytskador. Därför har reparation av dessa skador gjorts så enkelt och smärtfritt som möjligt. 

Med Terhi Fix -massan kan vem som helst med hjälp av enkla instruktioner själv reparera sin båts bucklor och skavanker, lätt och utan större risker. Efter behandligen är det reparerade stället precis lika starkt och hållbart som ursprungligen. Som reparationsmassa används tvåkomponents-Terhi Fix som Terhi har utvecklat, vars ingredienser blandas ihop till en massa. Burkarnas innehåll är avsett att användas under en och samma gång.

Tvåkomponentsmassan Terhi Fix finns att få i förpackningar på 300g eller 1kg. Terhi ABS-målfärg fås i alla de färger som Terhibåtarna är gjorda.

På våren i samband med sjösättning och på hösten då höstservicen görs rekommenderar vi att använda Terhi -rengöringsmedel som är menat speciellt för rengöring av ABS-plast (båt tvättmedel och 500ml sprayflaska). Med hjälp av rengöringsmedlet håller du även din Terhibåt ren under båtsäsongen.

Produkterna kan du köpa via våra  återförsäljare eller direkt via  webbutiken (på finska).

Stäng
Stäng