Mallisto

Elämäsi vene.

Kotimaiset Terhi-veneet valmistetaan vahvasta ja sileästä, iskun- ja säänkestävästä ABS-muovista. Tyhjiömuovattujen ulkokuorien väli täytetään vettä hylkivällä polyuretaanivaahdolla, joka toimii rakenteen vahvistajana ja kellukkeena. Tätä kerrosrakennetta kutsumme Sandwich-rakenteeksi, ja se auttaa vaimentamaan runkoääniä sekä tekee veneistä täysin uppoamattomia. Terhit ovat pitkäikäisiä ja erittäin helppohoitoisia veneitä, joiden viimeistely on täysin omaa luokkaansa. 

Soutuveneet

Terhi-soutuvenemallistosta löydät useimmiten juuri sinun tarpeisiisi sopivan veneen. Terhi ABS-vene on turvallinen valinta, joka kestää kulutusta ja säilyttää arvonsa paljon tavallista pidempään. Terhi-veneet ovat erittäin vakaita, viimeisteltyjä ja helppohoitoisia, ja niissä veneilystä nauttii koko perhe. Valitse oma suosikkisi!

Moottoriveneet

Terhi-moottorivenevalikoimassa on useita erikokoisia joko kahva- tai rattiohjattavia veneitä. Veneet sopivat sekä huvikäyttöön, siirtymiin paikasta toiseen tai vaikkapa kalastukseen - kattavilla varusteilla teet lisäksi veneestä juuri omiin käyttötarkoituksiisi sopivan.
Terhi ABS-vene on turvallinen valinta, joka kestää kulutusta ja säilyttää arvonsa paljon tavallista pidempään. Terhi ABS-veneet ovat erittäin vakaita, viimeisteltyjä ja helppohoitoisia, ja niissä veneilystä nauttii koko perhe. Tutustu, ihastu ja valitse juuri Sinun tarpeisiisi sopiva vene!

Sulje
Sulje