Mallisto

Elämäsi vene.

Kotimaiset Terhi-veneet valmistetaan vahvasta ja sileästä, iskun- ja säänkestävästä ABS-muovista. Tyhjiömuovattujen ulkokuorien väli täytetään vettä hylkivällä polyuretaanivaahdolla, joka toimii rakenteen vahvistajana ja kellukkeena. Tätä kerrosrakennetta kutsumme Sandwich-rakenteeksi, ja se auttaa vaimentamaan runkoääniä sekä tekee veneistä täysin uppoamattomia. Terhit ovat pitkäikäisiä ja erittäin helppohoitoisia veneitä, joiden viimeistely on täysin omaa luokkaansa. 

Soutuveneet

Kotimainen Terhi-soutuvene on turvallinen, helppohoitoinen ja pitkäikäinen valinta koko perheen soutuveneeksi.

Uppoamaton Terhi ABS-vene on turvallinen valinta, joka kestää kulutusta ja säilyttää arvonsa pitkään. Terhi-veneet ovat erittäin vakaita, viimeisteltyjä ja helppohoitoisia. Niillä veneilystä nauttii koko perhe. Terhi kulkee kevyesti soutaen, mutta voit varustaa sen tarpeidesi mukaan myös pienellä perämoottorilla tai sähköperämoottorilla.

Terhi 390 – Uutuus! Soutuvene entistäkin paremmilla ominaisuuksilla

Terhi Saiman – Suosittu soutuvene perinteisellä muotoilulla

Terhi 440 – Reilunkokoinen, perämoottorilla varustettava soutuvene

Terhi Saiman Solar – Aurinkoenergiaa hyödyntävä ekovene

Terhi Sunny – Kätevä pieni soutuvene

Terhi Tender – Katamaraanirunkoinen ensivene tai apujolla

Pyydä tarjous soutuveneestä

Moottoriveneet

Terhi-moottorivenevalikoimassa on useita erikokoisia joko kahva- tai rattiohjattavia veneitä. Veneet sopivat sekä huvikäyttöön, siirtymiin paikasta toiseen tai vaikkapa kalastukseen – kattavilla varusteilla teet lisäksi veneestä juuri omiin käyttötarkoituksiisi sopivan.
Terhi ABS-vene on turvallinen valinta, joka kestää kulutusta ja säilyttää arvonsa paljon tavallista pidempään. Terhi ABS-veneet ovat erittäin vakaita, viimeisteltyjä ja helppohoitoisia, ja niissä veneilystä nauttii koko perhe. Tutustu, ihastu ja valitse juuri Sinun tarpeisiisi sopiva vene!

Pyydä tarjous moottoriveneestä

Sulje
Sulje