Terhi 445 C
4 490 €

Terhi 445 C


4 490 €

Pulpettiversio Terhi 445 C on sisarmalliaan runsaammin varusteltu kokonaisuus. Vakiovarusteena pulpetin lisäksi mm. tuulilasi kaiteineen, sivukaiteet ja knaapit. Lisää urheilullisuutta ja kuormankestokykyä haluava voi valita pulpettiversioon peräti 30 hevosvoiman koneen menettämättä turvallisuudesta ripaustakaan. Luonnollisesti vene on myös soudettavissa. Terhi 445 C on oivallinen yhteysveneeksi, kalastukseen ja veneretkeilyyn.

Pyydä tarjousEsittely

Terhi 445 C - taloudellinen yleisvene

Terhi 445 ja 445 C ovat käytännöllisiä, turvallisia, taloudellisia, hiljaisia ja ympäristöystävällisiä monitaitureita. Terhi 445 C on mallin sivupulpetilla varustettu versio, joka on sisarmalliaan hieman paremmin vakiovarusteltu. Vakiona tulee pulpetin lisäksi tuulilasi kaiteineen, sivukaiteet ja knaapit, ja kattavalta lisävarustelistalta löytyy varusteluvaihtoehtoja vaativammallekin kuluttajalle. Terhi 445 C on oivallinen yhteysveneeksi, kalastukseen ja veneretkeilyyn.

Toimivaa tilankäyttöä

Suunnittelussa on korostettu erityisesti käytännöllisyyttä ja turvallisuutta. 4,45 metriä pitkään Terhi 445:een onkin saatu erittäin toimivat säilytystilat ja riittävästi avointa tilaa turvalliseen veneessä liikkumiseen. Älykkäästi ratkaistu taittuva keskipenkki mahdollistaa helpon ja turvallisen läpikuljettavuuden venettä lastattaessa tai purettaessa, mutta se antaa tarvittaessa lisää mukavaa istuintilaa, kun kyydissä on isompi määrä matkustajia. Lukittavia säilytystiloja on keulassa kolme ja takapenkin alla yksi. Lisäksi veneen köysille on käytännölliset sijoituspaikat avoimissa lokeroissa, joista ne ovat helposti saatavilla. Airot saa lukittua veneen paapuurin puoleiselle laidalle.

Vakaata turvallisuutta

Terhi 445 C on erittäin vakaa vene. Se kallistuu paikalla ollessaan hyvin maltillisesti, eikä nopeakaan liikkuminen aiheuta vaaratilanteita. Helposti jo 20 hevosvoiman moottorilla liukuun nouseva vene on myös maltillinen ja johdonmukainen käytökseltään. Lisää urheilullisuutta ja kuormankestokykyä haluava kuluttaja voi valita Terhi 445 C:hen myös peräti 30 hevosvoiman koneen menettämättä turvallisuudesta ripaustakaan. Luonnollisesti vene on myös soudettavissa.

Taloudellista laatua

Terhin kauden 2015 uutuusmallit 445 ja 445 C jatkavat pohjamuotoilultaan suursuosikki Terhi 400-veneen linjoilla. Veneet liikkuvat kevyesti ja polttoainetaloudellisesti. Harkitut ja huolella viimeistellyt yksityiskohdat henkivät nykyaikaista veneilyä, joka metrikilpailun sijasta keskittyy laadukkaaseen ja käytännölliseen kokonaisuuteen.

Täysin uppoamaton

Terhi-veneiden kaksoisrakenne takaa paitsi uppoamattomuuden myös todella hiljaisen ajonautinnon kovassakin kelissä. Kahden ABS-muovikuoren väliin vaahdotetaan vettä imemätön polyuretaani, joka toimii rakenteen vahvistajana ja kellukkeena samalla kun se vaimentaa ääniä. Terhi-veneille myönnetään yhdessä Honda-perämoottorin kanssa peräti 5 vuoden takuu.

Terhi 445 C


Terhi 445 C

Pituus
445 cm
Leveys
185 cm
Paino
280 kg
Henkilöluku
C5 / D7
Moottori
20-30 hv
Suurin suositeltava moottorin paino
100 kg
Hyväksyntä
CE - C/D
Peräpeilin korkeus
Pitkä
Ohjauskaapelin pituus
2,7 m
Kaukosäätökaapelin pituus
Sadevesityhjentyvä
Uppoamattomuus
Runko
ABS
Ohjauspulpetti
Vakiovaruste
Kaiteet
HST / vakiovaruste
Kellukkeet
Polyurethane
Kansi
ABS
Tuulilasi
Akryyli / vakiovaruste
  • Uimaporras, säädettävä
  • Tyhjennyspumppu, sähkökäyttöinen
  • Terhi-äyskäri
  • Kulkuvalovalmius (Valomaston jalka, musta)
  • Sivukaiteet (kirkas), pari
  • Knaapi, kiiltävä
  • 12 V pistoke
Sulje
Sulje