Terhi 450
4 490 €

Terhi 450


4 490 €

Terhi 450 on uudistettu versio 445-mallista, jonka suurin uudistus on erikoisvahvistettu peräpeili. Erikoisvahva peräpeili kestää jopa 40 hv:n perämoottorin asentamisen, joka tuo käyttöön uusia ulottuvuuvksia. Kahvaohjattava versio.

Pyydä tarjous


Esittely

Uudistettu mökkiläisen yleisvene

Terhin kolme 450 mallia ovat rungoiltaan täysin identtiset, mutta sisätiloiltaan pulpettiratkaisut vaihtelevat.
Terhi 450 on kahvaohjattava versio suosikkimallista, ja se sopii etenkin mökkiläisen yleisveneeksi. Vene soveltuu hyvin esimerkiksi verkkojen laskemiseen ja nostamiseen, kauppaveneeksi, kalastukseen tai retkiveneeksi läheiselle ulkoilusaarelle. Vene soveltuu myös nuorison käyttöön, sillä se on erittäin vakaa ja lujarakenteinen. Sadevesityhjentyvyys on mukava lisä, jolloin veneen voi jättää pohjatulppa irroitettuna mökkilaituriin pidemmäksikin aikaa ilman uppoamisvaaraa. Veden korkeus pysyy veneessä samalla tasolla kuin veneen ulkopuolella.

Terhi 450-malli perustuu aikaisemman 445-mallin runkoon, mutta 450-mallissa peräpeili on erikoisvahvistettu alumiinilevyllä, mahdollistaen jopa 40 hv:n perämoottorin asennuksen. Suurempi moottoriteho on hyödyksi etenkin jos veneessä usein kuljetetaan suuria kuormia, tai veneessä pääosin matkustaa 4-5 henkilöä. Isompi moottori myös helpottaa liukuunnousua, mutta toki myös kuormitus vaikuttaa liukuunnousukynnykseen. Terhi 445-malleista tuttu fiksu, taittuva keskipenkki, neljä lukittavissa olevaa säilytystilaa, sekä lukittava säilytyspaikka airoille säilyvät ennallaan.
450-malliin on lisävarusteena saatavana mm. sivukaiteet, keulakaiteet, anturiteline peräpeilianturille, keulakuomu, targakaari kalastukseen sekä tyynysarja. Varustelemalla veneesi, teet siitä soveltuvan juuri omaan käyttöösi.

Muiden Terhi-veneiden tapaan 450-mallit ovat valmistettu ABS-muovista ja ne tehdään kestävällä kaksoisrakenteella. Sisä- ja ulkokuoren väliin jäävä välitila täytetään tiiviisti vettä-imemättömällä polyuretaanivaahdolla. Tämä ns Sandwich-rakenne tekee veneistämme erityisen lujarakenteisia, turvallisia ja käytännössä uppoamattomia. Polyuretaanivaahto toimii kellukkeena ja samalla se auttaa vaientamaan runkoääniä. 

Terhi 450


Terhi 450

Pituus
4,45 m
Leveys
1,85 m
Paino
275 kg
Henkilöluku
C5 / D7
Moottori
15–40 hv (max. 40 hv)
Suurin suositeltava moottorin paino
105 kg
Suurin arvioitu nopeus kahden hengen kuormalla
20 kts (20 hv)
Hyväksyntä
CE C/D
Sadevesityhjentyvä
Uppoamattomuus
Runko
ABS-muovi
Istuinlaatikot
ABS-muovi
Kuppipenkit
-
Ohjauspulpetti
ABS-muovi
Kaiteet
HST / lisävaruste
Kellukkeet
Polyurethane foam
Kansi
ABS-muovi
Polttoainesäiliö
Erillinen
Pohja
ABS-muovi
Peräpeili
Erikoisvahvistettu (alumiinivahvike)
  • Kulkuvalovalmius
  • Kuminen törmäyslista
  • Käsikäyttöinen tyhjennyspumppu
  • Moottorin kiinnityspultit
  • Sadevesityhjentyvyys
  • Uimaporras
  • Äyskäri
  • Sumppu
Sulje
Sulje