Terhi 480 Cabin
16 500 €

Terhi 480 Cabin


16 500 €

Uusi, hytillinen Terhi-venemalli näkee päivänvalon keväällä 2024. Yllättävässä uutuudessa on suojaisat istumapaikat kuljettajalle ja kartturille hytin sisällä, sekä hyvällä jalkatilalla varustettu takapenkki, jolla matkustaa 2-3 aikuista. Taka-avotila on katettavissa erillisellä kuomulla, jolloin kaikki veneen matkustajat istuvat säältä suojassa. 

Pyydä tarjous


Esittely

Yllättävä uusi Terhi

Kaudelle 2024 Terhi tuo markkinoille uuden venemallin, joka poikkeaa malliston muista veneistä melko silmään pistävästi uutuuden ollessa varustettu hytillä. Hardtop -tyylinen hyttirakenne on yhdistetty hyväksi todettuun Terhi 480 -runkoon, tuloksena monipuolinen ja kokoisekseen tilava Terhi 480 Cabin. Iso kattoluukku, läpikuljettavuus keulasta perään sekä yllättävän tilava tilaratkaisu ovat uutuusmallin suurimmat valtit. Terhi Cabin alittaa reippaasti Suomessa myytävien hyttiveneiden keskihinnan, ollen selvästi markkinoiden edullisin vaihtoehto.

Ohjaushytillä varustettu Terhi 480 Cabin on suunniteltu monipuoliseksi ja suojaisaksi yhteysveneeksi etenkin Pohjoismaisille vesille. Kuljettaja ja apukuljettaja taittavat matkaa pehmustetuissa komfort-istuimissa hytin suojassa, jonka suuri avattava kattoluukku tuo lisäoptioita niin seisaaltaan ajamiseen, hytin tuulettamiseen kuin auringosta nauttimiseen. Taka-avotilassa on hyvällä jalkatilalla varustettu takapenkki, jolla matkaa 2-3 kanssamatkustajaa. Taka-avotila on katettavissa lisävarusteisella peräkuomulla, jonka myötä kaikki veneen matkustajat istuvat säältä suojassa.

Terhi 480 Cabin yllättää positiivisesti tilankäytöllään, minkä täysin sisäistää vasta kun astuu kyytiin. Liikkumatilaa niin hytin sisällä kuin avotilassa on enemmän kuin ensinäkemällä uskoisi, tehden uutuudesta varteenotettavan vaihtoehdon esimerkiksi yhteysveneeksi, päiväretkeilyyn tai vaikkapa vetouisteluun suojaisimmilla vesillä. Vene on luonnollisesti läpikuljettavissa 2-osaisen etuovensa ja hytin avonaisen takaseinän ansiosta. Terhi 480 Cabin:lla ajo on tasapainoista, mutta lisävarusteena siihen on myös saatavilla trimmitasot, jolloin ajo erilaisin kuormauksin sekä vaihtelevissa tuuliolosuhteissa on vaivattomampaa. Veneen perässä potkii 50-60 hevosvoiman Honda-perämoottori, ja venepaketti on kuljetettavissa jarruttomalla trailerilla.

Korkeus kölilinjasta katon korkeimpaan kohtaan: 1750 mm (mahd. valomasto ei huomioitu)

Terhi 480 Cabin


Terhi 480 Cabin

Pituus
475 cm
Leveys
185 cm
Paino
440 kg
Henkilöluku
5
Moottori
50 - 60 hv
Hyväksyntä
CE/C
Runko
ABS
Istuinlaatikot
ABS
Kuppipenkit
Kyllä - Kuljettajalle ja kartturille
Ohjauspulpetti
ABS
Kellukkeet
Polyuretaani
Kansi
ABS
Sulje
Sulje