Terhi Nordic 6020
4 290 €

Terhi Nordic 6020


4 290 €

Kalastajien suosima, erittäin merikelpoinen Terhi Nordic 6020 on saanut kiitosta korkeista laidoistaan ja erinomaisesta vakaudestaan, jonka ansiosta veneeseen kulkeminen on turvallista. Kalastajalle Nordic 6020:n avoimeksi jätetty keskitila mahdollistaa vapaan ja turvallisen liikkumisen veneessä kalastuksen aikana ja saalista varten vakiona on kalasumppu. Vene sopii myös mainiosti yhteysveneeksi mökille.

Pyydä tarjous


Esittely

Kalastajien suosima

Terhi Nordic 6020 on edullinen ja turvallinen jokasään kalastusvene.  Saariston kalastajien suosimalle venetyypille sukua oleva merikelpoinen Terhi Nordic 6020 on saanut kiitosta korkeista laidoistaan ja poikkeuksellisesta vakaudestaan, joiden ansiosta veneeseen kulkeminen on turvallista kaikenikäisille veneilijöille. Tämä tekee Nordic 6020:sta myös mainion yhteysveneen.

Nordic 6020:n keskipenkki kääntyy tarvittaessa pois tieltä, jättäen runsaasti vapaata turkkitilaa turvalliselle liikkumiselle kalastuksen aikana tai tavaroiden kuljettamiseen. Kalasaalista varten veneessä on vakiona kunnon kalasumppu, ja kalastajia silmällä pitäen myös veneen laidat on jätetty heloittamatta.

Terhi Nordic 6020 tarvitsee suhteellisen vähän konetehoa ja se on hyvä ajettava laajalla nopeusalueella. Perään sopii pitkärikinen perämoottori. Venettä voi toki myös soutaa (airot lisävarusteena). Veneessä on toimiva sadevesityhjennys, mutta myös sähköisen pilssipumpun saa lisävarusteena.

Veneen viisaasti sijoitetut kädensijat tarjoavat ylimääräistä turvallisuutta jokaiselle matkustajalle ja onpa veneessä vakiona vielä uimaportaatkin. 

Terhi Nordic 6020


Terhi Nordic 6020

Pituus
462 cm
Leveys
187 cm
Paino
225 kg
Henkilöluku
5
Moottori
suositus 10-15 hv (max. 30 hv)
Suurin suositeltava moottorin paino
100 kg
Hyväksyntä
CE/C
Peräpeilin korkeus
Pitkä
Sadevesityhjentyvä
Uppoamattomuus
Runko
ABS
Ohjauspulpetti
Lisävaruste
Kaiteet
HST / lisävaruste
Kellukkeet
Polyurethane
Kansi
ABS
Tuulilasi
Akryyli / lisävaruste
  • Knaapi 4kpl, kiiltävä
  • Uimaporras, säädettävä
  • Terhi-äyskäri
  • Kulkuvalovalmius
  • Kuminen törmäyslista
  • Lukittavat säilytystilat 3 kpl
  • Sadevesityhjentyvyys
  • Sumppu
Sulje
Sulje