Terhi Baby Fun
1 050 €

Terhi Baby Fun


1 050 €

Erinomainen ison veneen apujolla tai ensivene perheen tulevien veneilijöiden käyttöön. Se on vaivaton soutaa, kevyt nostaa ja siirtää ja kulkee jarruttelematta matkaveneen perässä. Katamaraanirunkonsa ansioista Baby Fun on erityisen vakaa ja turvallinen. Pitkittäissuuntaisen penkin alta löytyy lukittava tila airoille ja varusteille.

Pyydä tarjousEsittely

Vakaa ja turvallinen

Terhi Baby Fun on erinomainen ensivene perheen tulevien veneilijöiden käyttöön. Katamaraanirunkonsa ansioista Baby Fun on kokoisekseen erityisen vakaa ja turvallinen – ero tavalliseen soutuveneeseen on huomattava. Veneen perään voi myös asentaa pienen lyhytrikisen perämoottorin.

Vaivatonta käsittelyä

Terhi Baby Fun sopii myös loistavasti isomman veneen apujollaksi. Se on vaivaton soutaa ja se kulkee jarruttelematta matkaveneen perässä. Kätevän kokonsa ansiosta vene kulkee näppärästi myös henkilöauton katolla. Monikäyttöisyyttä ajatellen Baby Funissa on pitkittäissuuntaisen penkin alla lukittava säilytystila airoille ja varusteille. Airopari hankaimilla kuuluu veneen vakiovarustukseen. Baby Fun on myös varusteltavissa taavettikoukulla.

Runkoon muotoiltujen kahvojen ansiosta venettä on helppo käsitellä. Nostot ja siirrot sujuvat vaivattomasti. Veneessä on myös pehmeä, muovinen törmäyslista, joten Baby Fun ei jätä jälkiä isomman veneen kylkeen.

Terhi Baby Fun


Terhi Baby Fun

Pituus
235 cm
Leveys
130 cm
Paino
55 kg
Henkilöluku
2
Moottori
2-3 hv
Suurin suositeltava moottorin paino
25 kg
Peräpeilin korkeus
Lyhyt
Sadevesityhjentyvä
Uppoamattomuus
Runko
ABS
Kellukkeet
Polyurethane
Kansi
ABS
  • Airot 6.5' 195 - 30 mm, porattu
  • Alumiinihankain, pari
  • Terhi-äyskäri
Sulje
Sulje