Terhi Baby Green
1 050 €

Terhi Baby Green


1 050 €

Erinomainen ison veneen apujolla tai ensivene perheen tulevien veneilijöiden käyttöön. Se on vaivaton soutaa, kevyt nostaa ja siirtää ja kulkee jarruttelematta matkaveneen perässä. Katamaraanirunkonsa ansioista Baby Fun on erityisen vakaa ja turvallinen. Pitkittäissuuntaisen penkin alta löytyy lukittava tila airoille ja varusteille. Baby Green on kauttaaltaan vihreän värinsä ansiosta hyvä valinta esim. vesilinnustusta harrastaville.

Pyydä tarjousEsittely

Vesilinnustusta ja sorsastusta harrastaville

Terhi Baby Funin sisarmalli, Baby Green on kauttaaltaan vihreän värinsä ansiosta täydellinen valinta esim. lintubongausta, sorsastusta tai vesilinnustusta harrastaville. Luontoon sopivan värin takia voit liikkua vesillä entistä huomaamattomammin.  

Vakaa ja turvallinen

Terhi Baby Green on väriään lukuun ottamatta identtinen Terhi Baby Funin kanssa, joten se on erinomainen ensivene perheen tulevien veneilijöiden käyttöön. Katamaraanirunkonsa ansioista Terhi Baby Green on kokoisekseen erityisen vakaa ja turvallinen, ero tavalliseen soutuveneeseen on huomattava.

Vaivatonta käsittelyä

Baby Green sopii myös loistavasti isomman veneen apujollaksi. Se on vaivaton soutaa ja se kulkee jarruttelematta matkaveneen perässä. Kätevän kokonsa ansiosta vene kulkee näppärästi myös henkilöauton katolla. Monikäyttöisyyttä ajatellen Baby Greenissä on pitkittäissuuntaisen penkin alla lukittava säilytystila airoille ja varusteille lisäksi vene on varusteltavissa taavettikoukulla. Airopari hankaimilla kuuluu veneen vakiovarustukseen. Veneen perään voi myös asentaa pienen lyhytrikisen perämoottorin.

Runkoon muotoiltujen kahvojen ansiosta venettä on kevyt käsitellä. Nostot ja siirrot sujuvat vaivattomasti. Apujollakäyttöä ajatellen veneessä on myös pehmeä, muovinen törmäyslista, joten Baby Green ei jätä jälkiä isomman veneen kylkeen. 

Terhi Baby Green


Terhi Baby Green

Pituus
235 cm
Leveys
130 cm
Paino
55 kg
Henkilöluku
2
Moottori
2-3 hv
Suurin suositeltava moottorin paino
25 kg
Peräpeilin korkeus
Lyhyt
Sadevesityhjentyvä
Uppoamattomuus
Runko
ABS
Kellukkeet
Polyurethane
Kansi
ABS
  • Airot 6.5' 195 - 30 mm, porattu
  • Alumiinihankain, pari
  • Terhi-äyskäri
Sulje
Sulje