Terhi Tender Green
1 250 €

Terhi Tender Green


1 250 €

Erinomainen ison veneen apujolla tai ensivene perheen tulevien veneilijöiden käyttöön. Se on vaivaton soutaa, kevyt nostaa ja siirtää ja kulkee jarruttelematta matkaveneen perässä. Katamaraanirunkonsa ansioista Tender on erityisen vakaa ja turvallinen. Pitkittäissuuntaisen penkin alta löytyy lukittava tila airoille ja varusteille. Tender Green on kauttaaltaan vihreän värinsä ansiosta hyvä valinta esim. vesilinnustusta harrastaville.

Pyydä tarjousEsittely

Vesilinnustusta ja sorsastusta harrastaville

Terhi Tenderin sisarmalli, Tender Green, on kauttaaltaan vihreän värinsä ansiosta hyvä valinta esim. lintubongausta, sorsastusta tai vesilinnustusta harrastaville. Luontoon sopivan värin takia voit liikkua vesillä entistä huomaamattomammin.  

Vakaa ja turvallinen

Terhi Tender Green on väriään lukuun ottamatta identtinen Terhi Tenderin kanssa, joten se on erinomainen ensivene perheen tulevien veneilijöiden käyttöön. Katamaraanirunkonsa ansioista Terhi Tender Green on kokoisekseen erityisen vakaa ja turvallinen, ero tavalliseen soutuveneeseen on huomattava.

Vaivatonta käsittelyä

Tender Green sopii myös loistavasti isomman veneen apujollaksi. Se on vaivaton soutaa ja se kulkee jarruttelematta matkaveneen perässä. Kätevän kokonsa ansiosta vene kulkee näppärästi myös henkilöauton katolla. Monikäyttöisyyttä ajatellen Tender Green:ssä on pitkittäissuuntaisen penkin alla lukittava säilytystila airoille ja varusteille lisäksi vene on varusteltavissa taavettikoukulla. Airopari hankaimilla kuuluu veneen vakiovarustukseen. Veneen perään voi myös asentaa pienen lyhytrikisen perämoottorin.

Runkoon muotoiltujen kahvojen ansiosta venettä on kevyt käsitellä. Nostot ja siirrot sujuvat vaivattomasti. Apujollakäyttöä ajatellen veneessä on myös pehmeä, muovinen törmäyslista, joten Terhi Tender Green ei jätä jälkiä isomman veneen kylkeen. 

Terhi Tender Green


Terhi Tender Green

Pituus
235 cm
Leveys
130 cm
Paino
55 kg
Henkilöluku
2
Moottori
2-3 hv
Suurin suositeltava moottorin paino
25 kg
Peräpeilin korkeus
Lyhyt
Sadevesityhjentyvä
Uppoamattomuus
Runko
ABS
Kellukkeet
Polyurethane
Kansi
ABS
  • Airot 6.5' 195 - 30 mm, porattu
  • Alumiinihankain, pari
  • Terhi-äyskäri
Sulje
Sulje