Terhi Tender Green

Terhi Tender Green

Utmärkt som jolle för en större båt eller som första båt för familjens yngre skeppare. Behändig och enkel att ro, lätt att lyfta och släpas bra efter en större båt utan att bromsa farten. Tack vare sitt katamaranskrov är Terhi Tender mycket stabil och trygg. Under sätet som går i längdriktning finns ett låsbart utrymme för åror och andra tillbehör. Helgröna Tender Green är ett utmärkt val för dig som t.ex. sysslar med fågelskådning eller sjöfågeljakt.

Be om offertIntroduktion

För fågelskådare och sjöfågeljägare

Tender Green är den populära syskonmodellen till Terhi Tender. Ypperlig för dig som sysslar med t.ex. fågelskådning eller sjöfågeljakt, tack vare sin genomgående gröna färg både utanpå och inuti båten. Liksom Terhi Tender kan även denna modell utrustas med en liten utombordare för snabbare framfart.

Stabil och trygg

Färgen åsido så är Tender Green identisk med den vita Terhi Tender-modellen; med andra ord fungerar den som en utmärkt första båt för familjens yngsta båtfarare. Dess katamaranskrov gör båten ytterst stabil och säker, och Terhi-båtarnas unika sandwich-skrov gör båten praktiskt taget osänkbar.

Mångsidighet och enkel hantering

Tender Green lämpar sig även väl som jolle för en större båt. Den är enkel att ro och kan även släpas efter en större båt utan att den bromsar farten. Tack vare båtens behändiga storlek och vikt kan den enkelt transporteras t.ex. på en personbils tak. Terhi Tender Green inhyser ett stort låsbart förvaringsutrymme under den i längdriktning gående sittbänken. Här kan du låsa in årorna och andra tillbehör. Till standardutrustningen hör ett par åror samt årklykor. Tender Green kan även utrustas med dävertar (ingår ej i priset).

Att lyfta båten eller flytta den från ett ställe till ett annat kunde inte vara behändigare – de ergonomiskt formade handtagen i skrovet garanterar detta. Längs båtens sidor går även en relingslist av mjuk plast, så jollen lämnar inga spår på den större båten.

Terhi Tender Green


Terhi Tender Green

Längd
235 cm
Bredd
130 cm
Vikt
55 kg
Antal personer
2
Motor
2-3 hk
Max. rekommenderad vikt på motorn
25 kg
Estimerad max. hastighet med två passagerare
4 kn
Akterspegelns höjd
Kort
Självlänsande
Osänkbar
Skrov
ABS
Flytmaterial
Polyurethane
Däck
ABS
  • Aluminium årklykor, par
  • Låsbart förvaringsutrymme
  • Relingslist i gummi
  • Regnvattenlänsande
  • Åror 6.5' 195 - 30 mm, borrade
  • Terhi-öskar
Stäng
Stäng