Terhi 445 - taloudellinen yleisvene kaikille suomalaisille veneilijöille

Terhi 445 – taloudellinen yleisvene kaikille suomalaisille veneilijöille

Terhi-veneiltä todellinen uutuus

Rymättylässä Terhi-veneitä valmistava TerhiTec Oy tuo tulevan kesän vesille todellisen jokaisen maun yleisveneen, Terhi 445:n. Veneessä valmistajan yli 42 vuoden tietotaito yhdistyy asiakkaiden esittämiin toiveisiin. Terhi 445 on käytännöllinen, turvallinen, taloudellinen, hiljainen ja ympäristöystävällinen monitaituri, joka on saatavana sekä kahvaohjattavana että erillisellä ohjauspulpetilla varustettuna.

Toimivaa tilankäyttöä

Suunnittelussa on korostettu erityisesti käytännöllisyyttä ja turvallisuutta. 4,45 metriä pitkään Terhi 445:een onkin saatu erittäin toimivat säilytystilat ja riittävästi avointa tilaa turvalliseen veneessä liikkumiseen. Älykkäästi ratkaistu taittuva keskipenkki mahdollistaa helpon ja turvallisen läpikuljettavuuden venettä lastattaessa tai purettaessa, mutta se antaa tarvittaessa lisää mukavaa istuintilaa, kun kyydissä on isompi määrä matkustajia. Lukittavia säilytystiloja on keulassa kolme ja takapenkin alla yksi. Lisäksi veneen köysille on käytännölliset sijoituspaikat avoimissa lokeroissa, joista ne ovat helposti saatavilla. Airot saa lukittua veneen paapuurin puoleiselle laidalle.

Valitse ohjaus tarpeesi mukaan

Uutuudesta on tarjolla kaksi eri mallia, kahvaohjattava Terhi 445 ja reilun kokoisella sivupulpetilla varustettu Terhi 445 C. Kahvaohjattava malli on käyttökelpoisimmillaan kun tarvitaan runsaasti kuljetuskapasiteettia ja tavoitellaan ensisijaisesti polttoainetaloudellisia ajonopeuksia. Vene toimii hyvin jo 15 hv moottorilla ja on turvallinen ratkaisu mökin perusveneeksi sekä vaikkapa kalastukseen. Veneeseen on tarjolla runsaasti lisävarusteita, joilla sen saa parhaiten vastaamaan yksittäisen veneilijän tarpeita.

Pulpettiversio, Terhi 445 C, on runsaammin varusteltu laadukas ja käytännöllinen kokonaisuus. Vakiovarusteeksi tulee pulpetin lisäksi tuulilasi kaiteineen, sivukaiteet ja knaapit, ja kattavalta lisävarustelistalta löytyy varusteluvaihtoehtoja vaativammallekin kuluttajalle. Terhi 445 C on oivallinen yhteysveneeksi, kalastukseen ja veneretkeilyyn.

Vakaata turvallisuutta

Terhi 445 on erittäin vakaa vene. Se kallistuu paikalla ollessaan hyvin maltillisesti, eikä nopeakaan liikkuminen aiheuta vaaratilanteita. Helposti jo 20 hevosvoiman moottorilla liukuun nouseva vene on myös maltillinen ja johdonmukainen käytökseltään. Sen uskaltaa antaa huoletta perheen nuoremmankin väen käyttöön ja toisaalta sen käytöstä nauttivat myös perheen vanhimmat veneilijät. Lisää urheilullisuutta ja kuormankestokykyä haluava kuluttaja voi valita Terhi 445 C:hen myös peräti 30 hevosvoiman koneen menettämättä turvallisuudesta ripaustakaan. Luonnollisesti vene on myös soudettavissa.

Taloudellista laatua

Terhin uutuus 445 jatkaa pohjamuotoilultaan suursuosikki Terhi 400-veneen linjoilla. Vene liikkuu kevyesti ja polttoainetaloudellisesti. Harkitut ja huolella viimeistellyt yksityiskohdat henkivät nykyaikaista veneilyä, joka metrikilpailun sijasta keskittyy laadukkaaseen ja käytännölliseen kokonaisuuteen.

Täysin uppoamaton

Terhi-veneiden kaksoisrakenne takaa paitsi uppoamattomuuden myös todella hiljaisen ajonautinnon kovassakin kelissä. Kahden ABS-muovikuoren väliin vaahdotetaan vettä imemätön polyuretaani, joka toimii rakenteen vahvistajana ja kellukkeena samalla kun se vaimentaa ääniä. Terhi-veneille myönnetään yhdessä Honda-perämoottorin kanssa peräti 5 vuoden takuu.

Tekniset tiedot:

pituus 445 cm

leveys 185 cm

paino 220/ 240 kg

henkilömäärä: 5

suositeltu moottoriteho: 15-20/ 20-30 hv

 

Terhi 445 Terhi 445 C

Vakiovarusteet:

Uimaporras

 

Vakiovarusteet:

Uimaporras

Sivukaiteet

Ohjauspulpetti

Tuulilasi ja -kaari

Knaapit

Lisävarusteet:

Knaapit

Airopari ja hankaimet

Tyynysarja

Satama- /ajopeite

Etukuomu

Sivukaiteet

Keulakaidepari

Anturiteline

Kulkuvalot

Aurinkotaso

Ohjauspulpetti

Tuulilasi ja -kaari

Targakaari + vapatelineet

 

Lisävarusteet:

Airopari ja hankaimet

Tyynysarja

Satama- /ajopeite

Etukuomu

Peräkuomu

Keulakaidepari

Takakaide

Anturiteline

Kulkuvalot

Aurinkotaso

Pulpetin suojahuppu

Targakaari + vapatelineet

Suositushinta 3 190 € Suositushinta 3 990 €

 

Lisätietoja:

Iiro Kinnanen, myynti, puh 020 7510 253, sähköposti: iiro.kinnanen(a)terhitec.fi

Marie Laine, markkinointi, puh. 020 7510 257, sähköposti: marie.laine(a)terhitec.fi

Jarmo Sundin, toimitusjohtaja, puh. 020 7510 255, sähköposti: jarmo.sundin(a)terhitec.fi

TerhiTec Oy, Huhdantie 6, 21140 Rymättylä

 

TerhiTec Oy on Euroopan suurin pienvenevalmistaja. Se toi markkinoille ensimmäisen iskunkestävästä ABS-kestomuovista valmistetun, uppoamattoman Terhi-veneen jo vuonna 1972. TerhiTec Oy on osa Oy Otto Brandt Ab –konsernia. Vuonna 1905 perustettuun konserniin kuuluvat Honda-maahantuoja Oy Brandt Ab, TerhiTec Oy (Terhi, SeaStar ja Silver-veneet), Polaris-maahantuoja Brandt-Polaris Oy sekä Suomen suurin moottoripyörä-, mönkijä- ja venetalo Bike & Boat World Oy.


Takaisin listaukseen

Sulje
Sulje