Modeller

Ditt livs båt.

TerhiTec Oy, Nordens största båttillverkare, har under dryga 44 år producerat mer än 200 000 Terhibåtar på Rimito i Åbolands skärgård. 

De inhemska Terhibåtarna formas av ett inre och yttre skrov utav slagtålig och väderbeständig ABS-plast, och tomrummet mellan skroven sprutfylls tätt med ett polyuretanskum som inte tar åt sig vatten. Denna dubbelskrovsstruktur kallar vi Sandwich-konstruktion, och den gör båten inte bara ytterst säker att använda och osänkbar, utan även väldigt långlivad. Nivån på hög finish och detaljtänkande skiljer Terhi från andra rodd- och motorbåtar, jämför med konkurrenterna!

 

Roddbåtar

Ur urvalet Terhi-roddbåtar hittar du oftast en modell som passar just dina användningsbehov. En Terhibåt av ABS-plast är ett säkert val för hela familjen: den är otroligt slagtålig och beständig, och den bibehåller sitt värde längre än många andra likartade roddbåtar. Terhibåtarna är ytterst stabila och lättskötta, och den höga finish en Terhibåt bjuder på gör att hela familjen njuter av båtlivet. Välj din egen favoritmodell!

Motorbåtar

Terhi motorbåtar finns i olika storlekar, både med rorkultsstyrning och med styrkonsol och ratt. Båtarna lämpar sig till många olika användningsbehov; med en Terhi förflyttar du dig enkelt från ställe till ställe, men den är även ypperlig för nöjes- och fisketurer. En omfattande tillbehörslista gör att du kan utrusta din båt så att den passar just ditt användningssyfte.

En Terhi ABS-båt är ett säkert val för hela familjen. Båtarna är beständiga och väldigt slagtåliga, och de bibehåller sitt värde längre än andra likartade båtar. Terhi ABS-båtar är ytterst stabila och lättskötta, och en hög slutfinish gör att hela familjen njuter av båtlivet. Bekanta dig med sortimentet och hitta din drömbåt!

Elbåtar

eTerhi-elbåtar som drivs av solenergi med Torqeedo-elmotor. Inga höga motorljud, inga föroreningar – och inga bränslekostnader!

Stäng
Stäng