Nya Terhi 400 – hela familjens båt

Nya Terhi 400 – hela familjens båt

Europas i antalsmässigt mätt största båtproducent TerhiTec Oy lanserar till säsongen 2012 en ny öppen fyrametersbåt - Terhi 400.

Terhi 400 är precis som övriga modellprogrammet osänkbar och tillverkad i en slitstark ABS-sandwich konstruktion. Den här nya ”hela familjens båt” har ett brett användningsområde och är utvecklad och framtagen för att vara hela familjens mångsidiga sommarstugubåt, hållbarheten och slitstyrkan gör att den kan gå från generation till generation, från far till son.

Terhi 400 är en lättdriven och tyst båt som stiger upp ur vattnet i planing i stort sett utan planingströskel. Motorrekommendationen är 5-8 hk. Den vasst utformade bogen skär vågorna bra och håller vattnet utanför båten vilket håller båten torr även i högre sjö. Båten håller kursen bra tack var den inbyggda kölen, och skrovets utformning bidrar till att båtens roddegenskaper är bättre än vad man kan förvänta av en liten planande båt. 

Den här mångsidiga nyheten lämpar sig till alla åldrar. Tack vare att båten är enkel och lätthanterlig samt säker, vilket Terhi är känt för, gör att båten lämpar sig bra som första båt till familjens yngsta.

Terhi 400 är regnlänsande, har två låsbara förvaringsutrymmen, roddplats på både främre och mittoften. Åror och öskar ingår i standardutrustningen.

Terhi 400 är förmånlig i inköp och ägande. Som tillbehör finns bl.a. räcken, knapar och hamnkapell.

Teknisk information

  • Längd       401 cm
  • Bredd       150 cm
  • Vikt       125 kg
  • Max antal personer    4
  • Motorrekommendation   5 – 8 hk
  • Vägledande pris    17.000:- inkl moms

För ytterligare information kontakta Pär Åbrandt, TerhiTec Sverige

Tel. +46-8-568 480 00, E-mail: par.abrandt@terhitec.fi

TerhiTec Sverige, Box 90119, 120 21 Stockholm

Här kan du ladda ner hela meddelandet.


Tillbaka till listan

Stäng
Stäng