Helsingfors Flytande Båtutställning på Drumsö 20.-23.8.2015

I augusti 2015 ordnas igen Flytande Båtutställningen på Drumsö i Helsingfors. Båtutställningen ordnas av Båtbranschens Centralförbund Finnboat rf och går av stapeln 20.-23.8.2015. Utställningsområdet, som byggs upp invid restaurang Blue Peter, bjuder på årets populäraste båtmodeller, mest nödvändiga båttillbehör samt en massa inspiration inför kommande säsong.
Ifall du funderar på att byta båt inför nästa säsong, så är Flytande 2015 den bästa marknadsplatsen för dig. Genom att slå till vid Flytande båtutställningen så försäkrar du dig att du får just den modell du önskar dig för kommande vår! 

Terhi är som bekant med på Helsingfors Flytande 2015. Årets favoritbåtpaket Terhi 475 Twin C, som även var Finlands mest köpta båtpaket år 2014, kan du bekanta dig med vid E-bryggan, och ett brett utbud av de andra Terhimodellerna finns att bekanta sig med uppe på land precis invid E-bryggan. På plats finns såklart även våra sakkunniga återförsäljare och fabrikens representanter, som hjälper dig navigera rätt och hitta den båtmodell som passar just dig och din familj. Varmt välkomment på båtutställning, vi ses på Drumsö! 

Mer information om händelsen, samt om öppethållningstider, får du genom att klicka på logon nedan eller på adressen http://www.uiva.fi/se/uivase_10.html 


Tillbaka till listan

Stäng
Stäng