Terhi – Kotimaiset soutu- ja moottoriveneet

Suomalaiset Terhi-veneet valmistetaan vahvasta ja sileästä, iskun- ja säänkestävästä ABS-muovista. Tyhjiömuovattujen ulkokuorien väli täytetään vettä hylkivällä polyuretaanivaahdolla, joka toimii rakenteen vahvistajana ja kellukkeena. Kerrosrakenne vaimentaa ääntä ja tekee veneestä täysin uppoamattoman. Terhit ovat pitkäikäisiä ja erittäin helppohoitoisia veneitä, joiden viimeistely on täysin omaa luokkaansa. Valikoimasta löytyy sekä soutuveneitä että moottoriveneitä.

Terhi - Proudly made in Finland -logo

  

Katso Terhi-soutuveneet

Katso Terhi-moottoriveneet

Uusi Terhi 390 on Motorboat of the Show -voittaja (Vene 23 Båt, avoveneet 2023) 

"Messujen avoveneeksi valittu Terhi 390 on perinteinen suomalaisten mökkivene, jonka uudistuminen osoittaa, että soutu- ja pienveneitäkin voidaan kehittää entistä käytännöllisemmiksi, turvallisemmiksi ja paremmin nykyaikaan sopiviksi. Terhi 390 on turvallinen käyttää ja siinä on huomioitu hienosti erilaiset käyttövoimavaihtoehdot soutuergonomiasta kahteen erilaiseen täyssähköversioon. Terhi 390:n hinta-laatusuhde on erinomainen ja se tarjoaa helpon tavan aloittaa veneily."

Tutustu venemalliin

Terhi-venepaketit

Turvalliset ja täysin uppoamattomat kotimaiset Terhi-veneet ovat tuttu näky suomalaisissa mökkimaisemissa. Veneet valmistetaan vähintään kahdesta sään- ja iskunkestävästä ABS-muovirungosta, joiden väli täytetään vettähylkivällä polyuretaanivaahdolla. Tämä tekee veneistä käytännössä uppoamattomia, ja erittäin merikelpoisia. Terhin veneitä ja Hondan/Suzukin luotettavia perämoottoreita hyödyntäen, olemme laatineet sinulle valmiiksi useita Terhi-venepaketteja, joita on helppo hyödyntää venettä valitessa. Terhi-venepaketeille myönnämme 5 vuoden kuluttajatakuun. Terhi-venepaketit ovat täydellinen valinta sinulle, joka haluat helppohoitoisen ja käyttäjäystävällisen veneen mökille, kalastusreissuille, kuljetustarpeisiin tai pieneen huviajeluun. 

Pyydä tarjous venepaketista

Sulje
Sulje