Lehdistötiedote

Uudistunut mallistosuosikki

Vuonna 2016 Terhi-veneet lanseerasi ensimmäisen bow rider -mallisen veneen 475 BR. Vene nousi samana vuonna Suomen ostetuimmaksi venepaketiksi. Kaudelle 2020 Terhi on päivittänyt tämän mallistosuosikin vastaamaan entistä paremmin nykypäivän veneilijöiden tarpeita. Terhi lanseeraa kaksi uutta mallia 480 BR ja 480 Sport, jotka esitellään helmikuussa Helsingin Vene 20 Båt -messuilla. 

 

480 BR

Uusi 480 BR on raikkaan valkoinen bow rider tyylikkäillä harmailla kalusteilla. Veneen suojaava kehyksetön tuulilasi takaa esteettömän näkyvyyden ajettaessa. 480-malleissa on vakiovarusteena väliovi suojaamassa matkustajia ajoviimalta. 480 BR malli on mahdollista varustaa peräkuomulla, joka suojaa matkustamoa tehokkaasti sateelta ja pärskeiltä. Kuomun saa näppärästi piiloon taka- penkin takana olevaan kuomukoteloon.

480 Sport

480 Sport on urheilullinen retroa tunnelmaa henkivä uutuus varustettuna tämän päivän tekniikalla ja ajo-ominaisuuksilla. Veneen virtaviivainen matala tuulilasi mahdollistaa erinomaisen näkyvyyden joka suuntaan. Terhi-veneiden jäykkä sandwich-rakenne yhdistettynä 60 hevosvoimaiseen perämoottoriin takaavat tunnelman lisäksi myös hyvät ajot.

Monipuoliset uutuudet kattavilla varusteilla

480 malleissa on kiinnitetty huomiota turvallisuuteen ja monikäyttöisyyteen. Malleja suunnitellessa on huomioitu muunneltavuus, ajo-ergonomia sekä käyttäjäystävällisyys. Veneiden vakiovarustukseen kuuluu muun muassa kuljettajan ja matkustajan pehmustetut erillisistuimet, knaapit, runsaat säilytystilat sekä pulpettien väliin tuleva väliovi. Pulpetit yhdessä välioven kanssa muodostavat suojaisan matkustamon, jopa viidelle aikuiselle. Pulpeteissa on 12V virranulostulo ja ohjauspaneelissa paikka jopa yhdeksän tuumaiselle karttaplotterille. Keulaan on saatavilla aurinkotaso, joka soveltuu myös heittokalastustasoksi.

Runsaat säilytystilat 

Sekä 480 BR että 480 Sport mallissa on runsaat säilytystilat. Pulpeteissa on säilytyslokerot pikkutavaroille ja juomapullolle sekä kaksi lukittavaa hansikaslokeroa. Keulasta löytyy suuri säilytystila keulapenkin alla sekä paikka ankkurille ja köysille. Veneen perässä on peräkuomun säilytyspaikan lisäksi myös laatikot köysille ja takapenkin alla iso säilytystila. Kaikki säilytystilat ovat köysien laatikoita lukuun ottamatta lukittavia. 

Uppoamaton rakenne

480 mallien runko on valmistettu ABS-muovista. Helppohoitoinen ABS-muovi on kulutusta ja jopa iskuja kestävä materiaali, joka yhdistettynä Terhi-veneistä tuttuun kolmikuorirakenteeseen tekee veneestä uppoamattoman. Veneen kuorirakenteen välit on täytetty umpisoluisella vettä imemättömällä polyuretaanivaahdolla. 480 mallit ovat vakaita, niissä on korkeat laidat, tasainen turkki ja suuri etuavotila keulassa, jossa kuljettaa helposti enemmänkin tavaraa. Turvallisuutta lisäämässä veneessä on kattavat kahvat ja liukuestetarrat.

Terhi 480 BR / 480 Sport  
Pituus  4,80 m
Leveys 1,85 m
Paino 390 kg (ilman moottoria)
Kantavuus 795 kg
Henkilömäärä 5
Moottorin tehoalue 40–60 hv
Vakiovarusteet Väliovi, ankkuri-/köysilaatikot keulassa ja perässä, erikoisvahva ABS-kolmikuorirakenne, jalkatuki kuljettajalle ja kartturille, kuljettajalla ja kartturilla kokopehmustetut erillisistuimet (sis. suojahuppu), karttalaatikko PP-puoli + karttalaatikon kansi, knaapit keulassa ja perässä, kiiltävä, korkeat laidat ja tasainen turkki, lattiapinnalla liukuestetarrat, kulkuvalovalmius (valomaston jalka, musta), kuminen törmäyslista, kuomukotelo peräpenkin takana, monipuoliset säilytystilat keulassa, perässä ja pulpeteissa, mukitelineet, ohjauslaite/ajopulpetit, sadevesityhjentyvyys, sammutin, sähköinen automaattinen pilssipumppu, teleskooppimela, Terhi-äyskäri, tuulilasi, uimaporras, uppoamaton rakenne CE-standardien mukaan ja sadevesityhjenevä avotila, 12 V pistoke

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Liitetiedostot

Alkuperäinen artikkeli, liitetiedostot ja korkearesoluutiokuvat


Kuvat


Takaisin listaukseen

Sulje
Sulje