Honda Showroom avataan 15.2.2021 - Tervetuloa tutustumaan Terhi-veneisiin!

Honda Showroom 15.2.2021

Tervetuloa tutustumaan kattavaan Terhi-venemallistoomme, tottakai turvavälit huomioiden!

Kevät tekee tuloaan, poikkeusoloista huolimatta. Vaikka venemessut ovatkin tältä keväältä peruttu, ei sinun tarvitse ostaa sikaa säkissä ja arpoa mikä venemalli olisi omiin tarpeisiin sopiva, sillä miltei koko Terhi-venemallistomme on fyysisesti esillä koko kevään ajan Vantaan Porttipuistossa, aivan Vantaan Ikean tietämillä. Turvavälit ja suositellut rajoitukset huomioiden toivotamme sinut tervetulleeksi löytämään juuri sinulle sopivan veneen asiantuntijoidemme avustuksella. Sopivan veneen löydyttyä ohjaamme sinut asuin- tai mökkipaikkakuntasi mukaan lähimmälle palvelevalle Terhi-jälleenmyyjälle.

Näyttelytilassa, joka sijaitsee Unikulman kanssa samassa kiinteistössä, pääset näkemään suurimman osan soutu- ja moottorivenemalleistamme sisätiloissa. Mukana on viime kauden uutuudet Terhi 480 BR ja 480 Sport, ja lisäksi näyttelytilassa tullaan ensiesittelemään myös 480-perheen uusin tulokas, tyylikäs ja monipuolinen Terhi 480 TC.
HUOM! Tavarantoimittajan viiveistä johtuen 480 TC ei ole aivan avajaispäivästä lähtien näytillä, vaan ilmoitamme erikseen heti kun uutuus on Showroomissa esillä.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan mökkikansan suursuosikkeihin maanantaista 15.2.2021 lähtien jopa huhtikuun puoleenväliin asti!

***

Toistaiseksi voimassa olevat aukioloajat ovat: ark 10-19, la 10-17 ja su 12-16.
Pyhäpäivinä Showroom on suljettu. Aukioloaikojen mahdollisista muutoksista tai muista poikkeuksista ilmoitamme vähintään sosiaalisen median kanavissamme (Facebook ja Instagram).

Osoite: Porttisuontie 13, Vantaa. Näyttelytila sijaitsee samassa rakennuksessa Unikulman kanssa, kulku Unikulman pääovesta.

HUOM! Tulethan paikalle vain oireettomana ja muistathan pitää tarvittavat turvavälit. Toivomme kasvomaskin käyttöä koko vierailun ajan, sekä yleistä hyvää hygieniaa. Seuraamme myös pääkaupunkiseudun suosituksia, joten muutokset mahdollisia tilanteen niin vaatiessa.


Takaisin listaukseen

Sulje
Sulje